Volumetrie Faciala cu RADIESSE

Radlesse Volumlslng Filler - un produs injectabil nou: biocompatibil; biodegradabil; cu rezultate estetice naturale; substanța ideală pentru a reface contururile fetei.

Produsul contine microsfere moi de hidroxilapatit de calciu, identice cu cele din smalțul dentar și oase.

Cu cât este mai tânărâ fața, cu atât pielea este mai fermă, iar contururile mai definite. Cu trecerea anilor toate tipurile de ten pierd din volum, tonus. Elasticitatea pielii se diminuează în urma degradării fibrelor de colagen. Proporțiile se schimbă și volumul se reduce. Pomeții se coboară, bărbia devine flască și fața se lățește spre bază.

În scopul de a contracara efectele gravitației și a recâștiga o formă mai tânără, fața are nevoie de un volum real. Acesta poate fi obținut cu aceasta substanță nouă de umplere - Radlesse Volumlslng Filler, care restimulează producerea de colagen natural pentru un volum efectiv și durabil.

Cum actionează?

Când Radlesse Volumlslng Filler este injectat în piele, gelul-matrice al microsferelor de calciu ridică deficitele de contur, furnizand un efect de lifting și conferind volum instantaneu. Și, pentru un beneficiu și mai mare, microsferele de calciu stimulează producerea proprîului colagen natural, care va construi mai departe volumul suprafetei in care a fost injectat.

Zonele dlsponibile tratamentului cu Radiesse:

Cute nazolabiale

Cutele dintre nas și colțul gurii, cunoscute de asemenea, ca " liniile zâmbetului" sunt unele dintre primele semne de îmbătrânire și pot fi umplute cu usurinta, cu Radiesse Volumising Filler.

Linii marionetă

Acestea sunt liniile care coboară de la colțurile gurii spre bărbie. Ridurile din jurul gurii îi pot face chiar și pe oamenii veseli, pozitivi în general, să arate triști sau plictisiți. O expresie facială tristă sau îngrijorată dispare când aceste linii sunt umplute cu Radlesse Volumlslng Filler.

Obraji căzuți/Obraji adânciți

Obrajii plati, adanciti pot fi umpluti cu Radiesse Volumising Filler pentru a rafina contururile pierdute sau a asigura un aspect tineresc.

Pometi

Pomeții proeminenți sunt unele dintre cele mai comune trâsâturi ale frumuseții moderne și vă pot face sâ arătați mai exotică sau fotogenică. Volumul pomeților intareste forma de "V" a fetei, creand pometii proeminenți pe care i-ați dorit mereu.

Linia maxilarului

Contururile definite ale liniei maxilarului ajută la menținerea tinerescului "V" și ajută chiar să arătați mai slaba.

Sprancene

Ochii sunt un punct de focalizare al feței. Ochii deschiși și privirea prietenoasă sunt trăsături atrăgătoare și au un efect pozitiv asupra modului în care oamenii reacționează față de noi. Sprâncenele joacă un rol împortant în această privință. Ele acționează ca o " ramă" pentru ochii dvs., conferind armonie și definire restului feței. Ridicându-vă sprancenele este unul dintre lucrurile, pe care le puteți face - altul decât chirurgia plastică - pentru a vă schimba spectaculos forma feței si pentru a vă pune in valoare ochii. Radiesse Volumising Filler poate fi folosit pentru a adăuga volum zonei imediat de sub sprânceană, care oferă o ridicare subtilă a sprâncenei. Rezultatul va va pune in valoare ochii, care vor arata mai deschisi , mai stralucitori si mai tineresti.

Tâmple

Cavitatea tâmplelor poate fi umplută. Aceasta va putea oferi feței dvs. un aspect mai sănătos, mai puțin afundat(adâncit).

Puntea nasului

Imperfecțiunile nazale pot fi remodelate și netezite cu Radiesse Volumising Filler, fără a apela la chirurgie.

Avantajele Injectărll cu Radiesse Volumising Filler:

 • Bine tolerat
 • Testarea alergică nu este necesară
 • Efect imedict datorită gelului-matrice elastic
 • Efect de lungă durată datorită stimulărîi de colagen
 • Perfect pentru refacerea volumului și definirea conturului

Programeaza-te acum, pentru a beneficia de tratamente de estetica medicala de ultima generatie, cu produse de top in lume si tehnici de injectare minim-invazive cu rezultate naturale, durabile si la cel mai bun raport calitate/pret din Cluj Napoca.

Medicii nostri specialisti, va primesc cu drag intr-o astmosfera calda si prietenoasa.

logo

Program

 • Luni - Vineri
 • 10.00 - 22.00
 • Sambata
 • 10.00 - 20.00
 • Duminica
 • inchis

Programari

Adresa

 • Str Meteor nr 41
 • Zorilor, Cluj-Napoca